Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Island

The Island

29/11/2019 | Flixfilm

The Island på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Bo Huang
Skuespillere: Bo Huang, Shu Qi, Baoqiang Wang
Spilletid: 134 min
Land: China
Sprog: Mandarin, English, French, Japanese, German, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en oberst afdækker kontroversielle oplysninger om regeringen, gør han en chokerende opdagelse og må beslutte, om han skal afsløre det eller risikere sit liv.

The Island havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Island på YouTube.Se The Island på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar