Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Island

The Island

29/11/2019 | Flixfilm

Se The Island på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Bo Huang
Skuespillere: Bo Huang, Qi Shu, Baoqiang Wang, Yixing Zhang
Spilletid: 134 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en oberst afdækker kontroversielle oplysninger om regeringen, gør han en chokerende opdagelse og må beslutte, om han skal afsløre det eller risikere sit liv.Se The Island på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Island havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Island:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar