Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The IT Crowd

The IT Crowd

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se The IT Crowd på Netflix

Indspilningsår: 2006–2013
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chris O'Dowd, Richard Ayoade, Katherine Parkinson, Matt Berry
Spilletid: 25 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: Med hjælp fra en it-analfabet som chef får et par dovne mænd mest muligt ud af det i it-afdelingen hos en virksomhed, der styres af en talentløs ny ejer.


Se The IT Crowd på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The IT Crowd (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The IT Crowd (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The IT Crowd herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The IT Crowd er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The IT Crowd (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar