Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The IT Crowd

The IT Crowd

01/04/2018 | Flixfilm

Se The IT Crowd på Netflix

Indspilningsår: 2006–2013
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chris O'Dowd, Richard Ayoade, Katherine Parkinson, Matt Berry
Spilletid: 25 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Med hjælp fra en it-analfabet som chef får et par dovne mænd mest muligt ud af det i it-afdelingen hos en virksomhed, der styres af en talentløs ny ejer.


Se The IT Crowd på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe IT Crowd (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The IT Crowd (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The IT Crowd herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The IT Crowd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The IT Crowd (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar