Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Italian Job

The Italian Job

01/02/2022 | Flixfilm

The Italian Job på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: F. Gary Gray
Skuespillere: Donald Sutherland, Mark Wahlberg, Edward Norton
Spilletid: 111 min
Land: United States, France, Italy, United Kingdom, Germany
Sprog: English, Russian, Italian
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Kuppet var planlagt indtil den mindste detalje, og alt forløb perfekt. Charlie Croker gjorde sit livs kup, men han bliver forrådt. Nu vil han have hævn.

The Italian Job havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Italian Job på YouTube.Se The Italian Job på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Italian Job ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Italian Job stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Italian Job, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Italian Job er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar