Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ivory Game

The Ivory Game

04/11/2016 | Ingen kommentarer

Se The Ivory Game på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Kief Davidson, Richard Ladkani
Skuespillere: Andrea Crosta, Ian Stevenson, Prince William
Spilletid: 112 min
Land: Austria
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Dokumentarfilmskabere infiltrerer den globale elfenbenshandel og afslører krybskytter og smuglere, som er på vej til at udrydde den afrikanske elefant totalt.


Se The Ivory Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Ivory Game havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ivory Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ivory Game herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ivory Game er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ivory Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar