Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Jack King Affair

The Jack King Affair

02/01/2018 | Ingen kommentarer

Se The Jack King Affair på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Benjamin Cohen, Nicolas Cotto
Skuespillere: N/A
Spilletid: 52 min
Land: France
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Denne dokumentar udforsker en dristig mission fra 2. verdenskrig, hvor en MI5-agent infiltrerede et fascistisk netværk for at opsnappe stjålne dokumenter.


Se The Jack King Affair på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Jack King Affair havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Jack King Affair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Jack King Affair herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Jack King Affair er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Jack King Affair stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar