Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Jackal

The Jackal

16/02/2021 | Flixfilm

Se The Jackal på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Michael Caton-Jones
Skuespillere: Bruce Willis, Richard Gere, Sidney Poitier, Diane Venora
Spilletid: 124 min
Land: USA, UK, France, Germany, Japan
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Sjakalen hyres af et medlem af den russiske mafia til at hævne et FBI-angreb, der endte med, at hans bror døde. Han må undgå de mænd, der jager ham.

The Jackal (Sjakalen) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Jackal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Jackal (Sjakalen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Jackal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Jackal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Jackal (Sjakalen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar