Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Jane Austen Book Club

The Jane Austen Book Club

01/06/2022 | Flixfilm

The Jane Austen Book Club på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Robin Swicord
Skuespillere: Kathy Baker, Hugh Dancy, Amy Brenneman
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Seks bogklubmedlemmer opdager i dette drama, at deres egne liv minder om en moderne udgave af Jane Austens romaner.

The Jane Austen Book Club havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Jane Austen Book Club på YouTube.Se The Jane Austen Book Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Jane Austen Book Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Jane Austen Book Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Jane Austen Book Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Jane Austen Book Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar