Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Jane Austen Book Club

The Jane Austen Book Club

14/06/2017 | Flixfilm

Se The Jane Austen Book Club på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Robin Swicord
Skuespillere: Maria Bello, Emily Blunt, Kathy Baker, Amy Brenneman
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Seks bogklubmedlemmer opdager i dette drama, at deres egne liv minder om en moderne udgave af Jane Austens romaner.


Se The Jane Austen Book Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Jane Austen Book Club havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Jane Austen Book Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Jane Austen Book Club:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Jane Austen Book Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Jane Austen Book Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar