Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Jetfighters in Australia

The Jetfighters in Australia

26/06/2022 | Flixfilm

The Jetfighters in Australia på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Jet Ski-freestylerytterne viser deres bedste luftmanøvrer i konkurrencen om at vinde verdensmesterskaberne i Australien.

The Jetfighters in Australia havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Jetfighters in Australia på YouTube.Se The Jetfighters in Australia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Jetfighters in Australia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Jetfighters in Australia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Jetfighters in Australia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Jetfighters in Australia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar