Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Jews

28/10/2016 | Flixfilm

Se The Jews på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Yvan Attal
Skuespillere: Yvan Attal, François Bureloup, Tobie Nathan, Benoît Poelvoorde
Spilletid: 111 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Til møder med sin terapeut fortæller Yvan historier om antisemitisme, og hvad det vil sige at leve som jøde i Frankrig i dag.


Se The Jews på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Jews havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Jews ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Jews:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Jews er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Jews stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar