Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Jonestown Haunting

The Jonestown Haunting

20/11/2022 | Flixfilm

The Jonestown Haunting på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Horror
Instruktion: Andrew Jones
Skuespillere: Derek Nelson, Tiffany Ceri, William Meredith
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.8

Handling: En overlevende fra Jonestown-tragedien vender tilbage 10 år efter og opdager, at kultens tidligere hjem er blevet grobund for det overnaturlige.

The Jonestown Haunting havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Jonestown Haunting på YouTube.Se The Jonestown Haunting på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Jonestown Haunting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Jonestown Haunting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Jonestown Haunting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Jonestown Haunting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar