Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Journey Is the Destination

The Journey Is the Destination

08/11/2017 | Ingen kommentarer

Se The Journey Is the Destination på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Bronwen Hughes
Skuespillere: Kelly Macdonald, Maria Bello, Ella Purnell, Ben Schnetzer
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Den entusiastiske 22-årige aktivist og fotojournalist Dan Eldon tager til fronten på en farlig mission for at redde somaliske flygtninge i denne biografiske film.


Se The Journey Is the Destination på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Journey Is the Destination havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Journey Is the Destination ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Journey Is the Destination herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Journey Is the Destination er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Journey Is the Destination stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar