Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Joys and Sorrows of Young Yuguo

The Joys and Sorrows of Young Yuguo

06/10/2022 | Flixfilm

The Joys and Sorrows of Young Yuguo på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Ilinca Calugareanu
Skuespillere: Haoming Chen
Spilletid: 28 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: Romanian, Chinese, English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I denne bevægende dokumentar drager teenageren Yuguo ud på sit livs eventyr, da han forlader Kina for at udleve sin passion for rumænsk litteratur og kultur.

The Joys and Sorrows of Young Yuguo havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Joys and Sorrows of Young Yuguo på YouTube.Se The Joys and Sorrows of Young Yuguo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Joys and Sorrows of Young Yuguo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Joys and Sorrows of Young Yuguo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Joys and Sorrows of Young Yuguo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Joys and Sorrows of Young Yuguo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar