Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Judge

The Judge

16/09/2015 | Flixfilm

Se The Judge på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama
Instruktør: David Dobkin
Skuespillere: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga, Billy Bob Thornton
Spilletid: 141 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En storbyadvokat vender tilbage til sin fødeby, da hans far sigtes for mord. Han tager sagen og opdager flere familiehemmeligheder.


Se The Judge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Judge havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Judge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Judge herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Judge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Judge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar