Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Judgement

The Judgement

29/09/2019 | Ingen kommentarer

Se The Judgement på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kenneth Won
Spilletid: 47 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Efter en traumatisk begivenhed ved en fest bringer hende i centrum for sladder og hån, forsøger en ung studerende at ændre den usunde kultur på universitetet.


Se The Judgement på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Judgement (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Judgement (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Judgement herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Judgement er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Judgement (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar