Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Judgement

The Judgement

29/09/2019 | Flixfilm

Se The Judgement på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kenneth Won
Spilletid: 47 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Efter en traumatisk begivenhed ved en fest bringer hende i centrum for sladder og hån, forsøger en ung studerende at ændre den usunde kultur på universitetet.


Se The Judgement på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Judgement (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Judgement (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Judgement herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Judgement er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Judgement (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar