Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Jungle Book

The Jungle Book

11/10/2017 | Flixfilm

Se The Jungle Book på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Jon Favreau
Skuespillere: Neel Sethi, Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba
Spilletid: 106 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Mowgli, som er blevet opfostret af ulve i junglen, drager hjemmefra og tager på eventyr ledsaget af den sorte panter Bagheera og den rare bjørn Baloo.


Se The Jungle Book på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Jungle Book (Junglebogen) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Jungle Book (Junglebogen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Jungle Book herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Jungle Book (Junglebogen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Jungle Book stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar