Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Jungle Bunch: The Movie

The Jungle Bunch: The Movie

25/07/2014 | Flixfilm

Se The Jungle Bunch: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktør: David Alaux, Eric Tosti
Skuespillere: Michel Mella, Emmanuel Curtil, Paul Borne, Laurent Morteau
Spilletid: 58 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Tag med Maurice (pingvinen, som tror, han er en tiger), og hans kiksede venner, når de drager ud på et uforglemmeligt eventyr.


Se The Jungle Bunch: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Jungle Bunch: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 25. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Jungle Bunch: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Jungle Bunch: The Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Jungle Bunch: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Jungle Bunch: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar