Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Jungle Bunch to the Rescue

The Jungle Bunch to the Rescue

01/08/2019 | Flixfilm

The Jungle Bunch to the Rescue på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne animerede serie for børn fører tigerpingvinen Maurice an for en alsidig og komisk bande af væsner, mens de prøver at beskytte deres jungle.

The Jungle Bunch to the Rescue (Jungle Banden - Til Undsaetning) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Jungle Bunch to the Rescue på YouTube.Se The Jungle Bunch to the Rescue på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Jungle Bunch to the Rescue (Jungle Banden - Til Undsaetning) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Jungle Bunch to the Rescue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Jungle Bunch to the Rescue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Jungle Bunch to the Rescue (Jungle Banden - Til Undsaetning) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar