Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Jungle Bunch to the Rescue

The Jungle Bunch to the Rescue

01/08/2019 | Flixfilm

Se The Jungle Bunch to the Rescue på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paul Borne, Philippe Bozo, Pascal Casanova, Emmanuel Curtil
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: Italian, French
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: I denne animerede serie for børn fører tigerpingvinen Maurice an for en alsidig og komisk bande af væsner, mens de prøver at beskytte deres jungle.


Se The Jungle Bunch to the Rescue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Jungle Bunch to the Rescue (Jungle Banden - Til Undsaetning) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Jungle Bunch to the Rescue (Jungle Banden - Til Undsaetning) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Jungle Bunch to the Rescue:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Jungle Bunch to the Rescue (Jungle Banden - Til Undsaetning) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Jungle Bunch to the Rescue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar