Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Juror

The Juror

01/09/2021 | Flixfilm

The Juror på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Brian Gibson
Skuespillere: Demi Moore, Alec Baldwin, Joseph Gordon-Levitt
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En enlig mor, der er nævning, må foretage et pinefuldt valg, da mafiaen truer med at dræbe hendes søn, hvis hun ikke sørger for, at den anklagede bliver frifundet.

The Juror havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Juror på YouTube.Se The Juror på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Juror ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Juror stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Juror, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Juror er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar