Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The K2

11/10/2019 | Flixfilm

Se The K2 på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chang-Wook Ji, Yun-ah Song, Yoon-ah Im, Sung-ha Jo
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En eftersøgt soldat bliver inddraget i personlige og politiske intriger, efter han bliver ansat som bodyguard for en præsidentkandidats familie.


Se The K2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe K2 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The K2 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The K2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The K2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The K2 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar