Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Karate Kid Part II

The Karate Kid Part II

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se The Karate Kid Part II på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Action, Family, Romance, Sport
Instruktør: John G. Avildsen
Skuespillere: Pat Morita, Ralph Macchio, Pat E. Johnson, Bruce Malmuth
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Karatemester Daniel LaRusso og mr. Miyagi rejser til Okinawa, hvor Miyagi besøger sin døende far og genopliver sine følelser for en gammel flamme.


Se The Karate Kid Part II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Karate Kid Part II havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Karate Kid Part II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Karate Kid Part II herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Karate Kid Part II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Karate Kid Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar