Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Karate Kid Part III

The Karate Kid Part III

15/08/2014 | Flixfilm

Se The Karate Kid Part III på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Drama, Family, Sport
Instruktør: John G. Avildsen
Skuespillere: Ralph Macchio, Pat Morita, Robyn Lively, Thomas Ian Griffith
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Daniel LaRusso og Mr. Miyagi må forsvare sig mod en tidligere rival, den onde Cobra Kai sensei, som de besejrede i den første film.


Se The Karate Kid Part III på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Karate Kid Part III havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Karate Kid Part III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Karate Kid Part III herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Karate Kid Part III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Karate Kid Part III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar