Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Karate Kid Part III

The Karate Kid Part III

01/12/2020 | Flixfilm

The Karate Kid Part III på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Action, Drama, Family
Instruktion: John G. Avildsen
Skuespillere: Ralph Macchio, Pat Morita, Robyn Lively
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Daniel LaRusso og Mr. Miyagi må forsvare sig mod en tidligere rival, den onde Cobra Kai sensei, som de besejrede i den første film.

The Karate Kid Part III havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Karate Kid Part III på YouTube.Se The Karate Kid Part III på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Karate Kid Part III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Karate Kid Part III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Karate Kid Part III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Karate Kid Part III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar