Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Karate Kid

The Karate Kid

01/06/2019 | Flixfilm

Se The Karate Kid på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Drama, Family
Instruktion: Harald Zwart
Skuespillere: Jackie Chan, Jaden Smith, Taraji P. Henson
Spilletid: 140 min
Land: United States, China
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da Dre flytter til Beijing i Kina med sin mor, bliver han mobbet, så han får undervisning af en mester i kampsport i denne genindspilning af klassikeren fra 1984.

The Karate Kid havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Karate Kid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Karate Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Karate Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Karate Kid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Karate Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar