Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Karate Kid

The Karate Kid

01/06/2019 | Ingen kommentarer

Se The Karate Kid på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Drama, Family, Romance, Sport
Instruktør: Harald Zwart
Skuespillere: Jaden Smith, Jackie Chan, Taraji P. Henson, Wenwen Han
Spilletid: 140 min
Land: USA, China
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Da Dre flytter til Beijing i Kina med sin mor, bliver han mobbet, så han får undervisning af en mester i kampsport i denne genindspilning af klassikeren fra 1984.


Se The Karate Kid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Karate Kid havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Karate Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Karate Kid herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Karate Kid er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Karate Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar