Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Karma Killings

The Karma Killings

04/02/2017 | Flixfilm

Se The Karma Killings på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Ram Devineni, Tushar Prakash(co-director)
Skuespillere: N/A
Spilletid: 83 min
Land: India, USA
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Igennem to år er adskillige børn forsvundet fra New Delhi. Da politiet endelig opklarer sagen, bliver to mænd dømt, men brikkerne passer ikke helt sammen.


Se The Karma Killings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Karma Killings havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Karma Killings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Karma Killings herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Karma Killings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Karma Killings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar