Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Karma Killings

The Karma Killings

04/02/2017 | Ingen kommentarer

Se The Karma Killings på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Ram Devineni, Tushar Prakash(co-director)
Skuespillere: N/A
Spilletid: 83 min
Land: India, USA
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Igennem to år er adskillige børn forsvundet fra New Delhi. Da politiet endelig opklarer sagen, bliver to mænd dømt, men brikkerne passer ikke helt sammen.


Se The Karma Killings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Karma Killings havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Karma Killings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Karma Killings herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Karma Killings er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Karma Killings stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar