Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Keepers

The Keepers

19/05/2017 | Flixfilm

Se The Keepers på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gemma Hoskins, Abbie Schaub, Virginia Anzengruber, Jean Hargadon Wehner
Spilletid: 436 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Denne dokumentarserie undersøger det årtier gamle mord på søster Catherine Cesnik og mistanken om dets forbindelse til en præst, der blev anklaget for misbrug.


Se The Keepers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Keepers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Keepers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Keepers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Keepers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Keepers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar