Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kids Are All Right

The Kids Are All Right

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Kids Are All Right på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Lisa Cholodenko
Skuespillere: Julianne Moore, Annette Bening, Mark Ruffalo, Mia Wasikowska
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: The Kids Are All Right er en forrygende feel-good komedie om en moderne kernefamilies dilemmaer, når den består af to mødre, to børn og en donorfar


Se The Kids Are All Right på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Kids Are All Right havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Kids Are All Right ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Kids Are All Right herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Kids Are All Right er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kids Are All Right stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar