Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kids Menu

The Kids Menu

12/05/2016 | Flixfilm

The Kids Menu på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Kurt Engfehr
Skuespillere: Tim Baird, Jennifer Bond, Joe Cross
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne dokumentar afslører håbet i kampen mod overvægt hos børn: Når de får viden og valgmuligheder, vælger børn ofte det sunde alternativ.

The Kids Menu havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Kids Menu på YouTube.Se The Kids Menu på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Kids Menu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kids Menu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Kids Menu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Kids Menu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar