Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kids Menu

The Kids Menu

12/05/2016 | Flixfilm

Se The Kids Menu på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Kurt Engfehr
Skuespillere: Tim Baird, Jennifer Bond, Joe Cross, Curt Ellis
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne dokumentar afslører håbet i kampen mod overvægt hos børn: Når de får viden og valgmuligheder, vælger børn ofte det sunde alternativ.


Se The Kids Menu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Kids Menu havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Kids Menu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Kids Menu:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Kids Menu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kids Menu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar