Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » The Killing kommer på Netflix Danmark

The Killing kommer på Netflix Danmark

16/03/2013 | Flixfilm

killing forbrydelsen danmark netflixNetflix har netop offentliggjort, at de har erhvervet sig de eksklusive rettigheder til tredje sæson af den amerikanske krimiserie The Killing. Umiddelbart efter at serien er blevet vist på amerikansk TV, vil det dermed være muligt at se serien på Netflix. På nuværende tidspunkt er kun første sæson af The Killing tilgængelig på den danske Netflix, men sæson 2 skulle gerne blive tilføjet indenfor de kommende måneder.

The Killing er en amerikanske udgave af den populære danske dramaserie Forbrydelsen. Sarah Lund er blevet skiftet ud med Sarah Linden som spilles af Mireille Enos. De to første sæsoner tager udgangspunkt i mordet på Rosie Larsen hvorimod tredje sæson vil omhandle en ny mordgåde.

LÆS OGSÅ   'Luther: The Fallen Sun' har fået premieredato

I Danmark vises The Killing på Kanal 5, men den nyeste sæson vil altså kun kunne ses på Netflix. Det er endnu ikke blevet offentliggjort hvornår sæson 3 får premiere.

Se The Killing på Netflix: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen3 kommentarer til The Killing kommer på Netflix Danmark

 1. Henrik - kl. 15:30, 16-03-2013:

  Har aldrig set den danske version, men den amerikanske er i hvert fald fantastisk, og glæder mig over der alligevel kommer en 3. sæson

 2. Wigant - kl. 13:38, 29-05-2013:

  Super! Så mangler vi bare at de får sæson 2 også:-)

 3. Flixfilm - kl. 13:41, 29-05-2013:

  Hej Wigant,

  Du kan se The Killing sæson 2 fra d. 1. juni på Netflix. 🙂

Skriv kommentar