Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Killing of a Sacred Deer

The Killing of a Sacred Deer

01/01/2020 | Flixfilm

Se The Killing of a Sacred Deer på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Yorgos Lanthimos
Skuespillere: Barry G. Bernson, Herb Caillouet, Bill Camp, Raffey Cassidy
Spilletid: 121 min
Land: Ireland, UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En kirurgs omhyggeligt arrangerede liv udvikler sig mod en katastrofe, da hans familie begynder at blive plaget af en teenager med mystiske motiver.Se The Killing of a Sacred Deer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Killing of a Sacred Deer havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Killing of a Sacred Deer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Killing of a Sacred Deer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Killing of a Sacred Deer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Killing of a Sacred Deer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar