Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Killing of a Sacred Deer

The Killing of a Sacred Deer

01/01/2020 | Flixfilm

The Killing of a Sacred Deer på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Yorgos Lanthimos
Skuespillere: Barry G. Bernson, Herb Caillouet, Bill Camp
Spilletid: 121 min
Land: Ireland, United Kingdom
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En kirurgs omhyggeligt arrangerede liv udvikler sig mod en katastrofe, da hans familie begynder at blive plaget af en teenager med mystiske motiver.

The Killing of a Sacred Deer havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Killing of a Sacred Deer på YouTube.Se The Killing of a Sacred Deer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Killing of a Sacred Deer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Killing of a Sacred Deer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Killing of a Sacred Deer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Killing of a Sacred Deer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar