Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Killing

The Killing

01/08/2014 | Flixfilm

Se The Killing på Netflix

Indspilningsår: 2011–2014
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mireille Enos, Joel Kinnaman, Billy Campbell, Liam James
Spilletid: 45 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Drabsdetektiverne Sarah Linden og Stephen Holder bliver dybt påvirkede af de mord, de efterforsker i denne mørke og roste krimiserie.


Se The Killing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Killing havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Killing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Killing herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Killing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Killing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar