Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Killing

The Killing

01/08/2014 | Flixfilm

The Killing på Netflix

Produktionsår: 2011–2014
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mireille Enos, Joel Kinnaman, Billy Campbell
Spilletid: 45 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Drabsdetektiverne Sarah Linden og Stephen Holder bliver dybt påvirkede af de mord, de efterforsker i denne mørke og roste krimiserie.Se The Killing på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Killing havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Killing på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Killing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Killing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Killing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Killing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar