Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kindness Diaries

The Kindness Diaries

22/02/2019 | Flixfilm

The Kindness Diaries på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Værten Leon Logothetis rejser verden rundt kun ved brug af en vintagemotorcykel og fremmedes venlighed, som han tilbagebetaler på en uventet og inspirerende måde.

The Kindness Diaries (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Kindness Diaries på YouTube.Se The Kindness Diaries på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Kindness Diaries (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kindness Diaries (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Kindness Diaries, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Kindness Diaries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar