Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kindness Diaries

The Kindness Diaries

22/02/2019 | Ingen kommentarer

Se The Kindness Diaries på Netflix

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Adventure, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Leon Logothetis
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Værten Leon Logothetis rejser verden rundt kun ved brug af en vintagemotorcykel og fremmedes venlighed, som han tilbagebetaler på en uventet og inspirerende måde.


Se The Kindness Diaries på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Kindness Diaries (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Kindness Diaries (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Kindness Diaries herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Kindness Diaries er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kindness Diaries (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar