Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kindness Diaries

The Kindness Diaries

22/02/2019 | Flixfilm

Se The Kindness Diaries på Netflix

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Adventure, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Leon Logothetis
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Værten Leon Logothetis rejser verden rundt kun ved brug af en vintagemotorcykel og fremmedes venlighed, som han tilbagebetaler på en uventet og inspirerende måde.


Se The Kindness Diaries på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Kindness Diaries (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Kindness Diaries (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Kindness Diaries herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Kindness Diaries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kindness Diaries (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar