Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The King 2 Hearts

The King 2 Hearts

28/09/2019 | Flixfilm

Se The King 2 Hearts på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seung-gi Lee, Ji-Won Ha, Jung-suk Jo, Jason-Patrick Taylor
Spilletid: 65 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: I en alternativ virkelighed, hvor Sydkorea er et konstitutionelt monarki, bliver en ubekymret prins involveret med en person fra en nordkoreansk specialstyrke.


Se The King 2 Hearts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe King 2 Hearts (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The King 2 Hearts (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The King 2 Hearts herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The King 2 Hearts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The King 2 Hearts (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar