Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The King and the Crook

The King and the Crook

15/10/2022 | Flixfilm

The King and the Crook på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar udforsker det overraskende krigstidsvenskab mellem gangsteren Johannes "The Yellow Cheese" Andersen og Norges kong Haakon 7.

The King and the Crook havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The King and the Crook på YouTube.Se The King and the Crook på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The King and the Crook ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The King and the Crook stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The King and the Crook, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The King and the Crook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar