Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The King: Eternal Monarch

The King: Eternal Monarch

18/06/2020 | Flixfilm

Se The King: Eternal Monarch på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Fantasy, Mystery, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lee Min-Ho, Kim Go-eun, Woo Do-Hwan, Kim Kyung-Nam
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Handling: En nutidig koreansk kejser rejser gennem en mystisk portal og havner i en parallelverden, hvor han møder en hidsig politibetjent.

The King: Eternal Monarch (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The King: Eternal Monarch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The King: Eternal Monarch (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The King: Eternal Monarch (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The King: Eternal Monarch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The King: Eternal Monarch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The King: Eternal Monarch

  1. Tinna - kl. 19:12, 01-07-2020:

    En af de bedste serie jeg har set!!
    Håber den bliver på Netflix så jeg kan se den igen og igen og igen 🥰

    Skriv kommentar