Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The King of Comedy

The King of Comedy

01/12/2016 | Flixfilm

Se The King of Comedy på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Comedy, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Robert De Niro, Jerry Lewis, Diahnne Abbott, Sandra Bernhard
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Instruktøren Martin Scorseses sorte komedie udforsker, hvor langt den kiksede Rupert Pupkin vil gå for at medvirke i et talkshow på tv.


Se The King of Comedy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe King of Comedy havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The King of Comedy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The King of Comedy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The King of Comedy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The King of Comedy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar