Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The King of the Streets

The King of the Streets

27/01/2014 | Flixfilm

Se The King of the Streets på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action
Instruktør: Zhong Lei, Yue Song
Skuespillere: Kang En, Yang JunPing, Becki Li, Chang-Hai Li
Spilletid: 88 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Otte år efter han blev sendt i fængsel for at have slået en modstander ihjel, søger Yue Feng nu et mere fredfyldt liv.


Se The King of the Streets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe King of the Streets havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The King of the Streets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The King of the Streets herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The King of the Streets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The King of the Streets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar