Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The King

01/11/2019 | Flixfilm

Se The King på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Drama, History, Romance, War
Instruktør: David Michôd
Skuespillere: Tom Glynn-Carney, Gábor Czap, Tom Fisher, Edward Ashley
Spilletid: 140 min
Land: UK, Hungary, USA, Australia
Sprog: Latin, English, French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Prins Hal skal vænne sig til at være konge, da han står over for fjendtligheder både inde fra og uden for borgens mure i kampen om England.Se The King på NetflixAnmeldelse: The King

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The King havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The King:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar