Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The King

01/11/2019 | Flixfilm

The King på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: David Michôd
Skuespillere: Tom Glynn-Carney, Gábor Czap, Tom Fisher
Spilletid: 140 min
Land: United Kingdom, Hungary, United States, Australia
Sprog: English, French, Latin
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Prins Hal skal vænne sig til at være konge, da han står over for fjendtligheder både inde fra og uden for borgens mure i kampen om England.

The King havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The King på YouTube.Se The King på NetflixAnmeldelse: The King

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar