Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kingdom

The Kingdom

22/03/2023 | Flixfilm

The Kingdom på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter en præsidentkandidat bliver myrdet, overtager en kontroversiel tv-prædikant rollen som Argentinas nye ledende kandidat. Men han virker mere hellig, end han er.Se The Kingdom på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Kingdom (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Kingdom på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Kingdom (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kingdom (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Kingdom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar