Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kingdom

The Kingdom

23/10/2020 | Flixfilm

Se The Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Peter Berg
Skuespillere: Jamie Foxx, Chris Cooper, Jennifer Garner, Jason Bateman
Spilletid: 110 min
Land: USA, Germany, United Arab Emirates
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En hemmelig FBI-trup rejser til Riyadh i Saudi-Arabien for at undersøge et dødbringende al-Qaeda-bombeattentat rettet mod amerikanerne.

The Kingdom havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Kingdom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Kingdom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kingdom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Kingdom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar