Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The King’s Affection

The King’s Affection

22/10/2021 | Flixfilm

The King’s Affection på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: David Michôd
Skuespillere: Tom Glynn-Carney, Gábor Czap, Tom Fisher
Spilletid: 140 min
Land: United Kingdom, Hungary, United States, Australia
Sprog: English, French, Latin
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da kronprinsen bliver dræbt, overtager hans tvillingesøster tronen, mens hun forsøger at hemmeligholde sin sande identitet og følelser for sin første kærlighed.

The King’s Affection (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The King’s Affection på YouTube.Se The King’s Affection på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The King’s Affection (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The King’s Affection (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The King’s Affection, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The King’s Affection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar