Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The King’s Avatar

The King’s Avatar

29/09/2019 | Flixfilm

The King’s Avatar på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Comedy
Instruktion: Alberto San Juan, Valentín Álvarez
Skuespillere: Luis Bermejo, Alberto San Juan, Guillermo Toledo
Spilletid: 1 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en elitegamer bliver tvunget af sit professionelle hold, bliver han i stedet leder af en internetcafé og genopfinder sig selv for igen at høste hæder online.

The King’s Avatar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The King’s Avatar på YouTube.Se The King’s Avatar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The King’s Avatar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The King’s Avatar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The King’s Avatar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The King’s Avatar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The King’s Avatar

  1. christian - kl. 20:20, 30-09-2019:

    hvorfor er den ikke i netflix endnu når i siger den er tilføjet og det, jeg havde glædet mig til og se den, hvad sker der?

Skriv kommentar