Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The King’s Avatar

The King’s Avatar

29/09/2019 | 1 kommentar

Se The King’s Avatar på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Aleksander Krzystyniak
Skuespillere: N/A
Spilletid: 11 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Da en elitegamer bliver tvunget af sit professionelle hold, bliver han i stedet leder af en internetcafé og genopfinder sig selv for igen at høste hæder online.


Se The King’s Avatar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The King’s Avatar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The King’s Avatar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The King’s Avatar herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The King’s Avatar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The King’s Avatar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til The King’s Avatar

  1. christian - kl. 20:20, 30-09-2019:

    hvorfor er den ikke i netflix endnu når i siger den er tilføjet og det, jeg havde glædet mig til og se den, hvad sker der?

    Skriv kommentar