Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The King’s Avatar

The King’s Avatar

29/09/2019 | Flixfilm

Se The King’s Avatar på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Aleksander Krzystyniak
Skuespillere: N/A
Spilletid: 11 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da en elitegamer bliver tvunget af sit professionelle hold, bliver han i stedet leder af en internetcafé og genopfinder sig selv for igen at høste hæder online.

The King’s Avatar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The King’s Avatar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The King’s Avatar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The King’s Avatar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The King’s Avatar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The King’s Avatar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The King’s Avatar

  1. christian - kl. 20:20, 30-09-2019:

    hvorfor er den ikke i netflix endnu når i siger den er tilføjet og det, jeg havde glædet mig til og se den, hvad sker der?

    Skriv kommentar