Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kongens valg

Kongens valg

14/11/2019 | Flixfilm

Kongens valg på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en voldsom militærinvasion truer Norge, skal kongen træffe en umulig beslutning – overgive sit land eller dø.

Kongens valg havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kongens valg på YouTube.Se Kongens valg på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kongens valg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kongens valg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kongens valg, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kongens valg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar