Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kongens valg

Kongens valg

14/11/2019 | Flixfilm

Se Kongens valg på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en voldsom militærinvasion truer Norge, skal kongen træffe en umulig beslutning – overgive sit land eller dø.Se Kongens valg på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kongens valg havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kongens valg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kongens valg:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kongens valg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kongens valg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar