Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The King’s Speech (Kongens Store Tale)

The King’s Speech (Kongens Store Tale)

29/08/2014 | Flixfilm

Se The King’s Speech (Kongens Store Tale) på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Drama, History, Romance, War
Instruktør: David Michôd
Skuespillere: Tom Glynn-Carney, Gábor Czap, Tom Fisher, Edward Ashley
Spilletid: 140 min
Land: UK, Hungary, Australia
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I dette biografiske drama kæmper Englands kong George VI med en pinlig stammen, indtil han søger hjælp hos talepædagogen Lionel Logue.


Se The King’s Speech (Kongens Store Tale) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe King’s Speech (Kongens Store Tale) havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The King’s Speech (Kongens Store Tale) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The King’s Speech (Kongens Store Tale) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The King’s Speech (Kongens Store Tale) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The King’s Speech (Kongens Store Tale) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar