Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kissing Booth 2

The Kissing Booth 2

24/07/2020 | Flixfilm

Se The Kissing Booth 2 på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Vince Marcello
Skuespillere: Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi
Spilletid: 134 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Med valg af college hængende over sig kæmper Elle med sit langdistanceforhold til Noah, ændringer i venskabet med Lee og sine følelser for en ny klassekammerat.

The Kissing Booth 2 havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Kissing Booth 2 på YouTube.Se The Kissing Booth 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Kissing Booth 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kissing Booth 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Kissing Booth 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Kissing Booth 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Kissing Booth 2

  1. Katrine Hansen - kl. 16:39, 25-07-2020:

    Jeg synes det var en kopi af To all the boys I loved before PS I still love you.

    Skriv kommentar