Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kissing Booth 3

The Kissing Booth 3

11/08/2021 | Flixfilm

The Kissing Booth 3 på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Vince Marcello
Skuespillere: Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi
Spilletid: 112 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Elle er fast besluttet på at få det maksimale ud af sin sidste sommer før college, og laver en liste over ting hun vil gøre, imens hun forsøger at regne Noah og Lee ud.Se The Kissing Booth 3 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Kissing Booth 3 havde premiere på Netflix Danmark den 11. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Kissing Booth 3 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Kissing Booth 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kissing Booth 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Kissing Booth 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Kissing Booth 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Kissing Booth 3

  1. Viola - kl. 17:01, 11-08-2021:

    Er sur fordi de ikke fandt sammen så den er dårlige og god

Skriv kommentar