Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kitchen

The Kitchen

06/09/2020 | Flixfilm

Se The Kitchen på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Andrea Berloff
Skuespillere: Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Elisabeth Moss, Domhnall Gleeson
Spilletid: 102 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: I 1978 overtager tre mafiahustruer tøjlerne i Hell's Kitchen. Men voldelige kræfter både indenfor og udenfor den irske mafia truer med at fravriste dem magten.


Se The Kitchen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Kitchen havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Kitchen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Kitchen:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Kitchen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kitchen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar