Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Knight Before Christmas

The Knight Before Christmas

21/11/2019 | Flixfilm

Se The Knight Before Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Monika Mitchell
Skuespillere: Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse, Emmanuelle Chriqui, Ella Kenion
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En ridder fra middelalderen transporteres på magisk vis til nutidens Ohio, hvor han forelsker sig i en fysiklærer, der er desillusioneret af kærlighed.Se The Knight Before Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Knight Before Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Knight Before Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Knight Before Christmas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Knight Before Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Knight Before Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar