Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Knight Before Christmas

The Knight Before Christmas

21/11/2019 | Flixfilm

The Knight Before Christmas på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Monika Mitchell
Skuespillere: Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse, Emmanuelle Chriqui
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En ridder fra middelalderen transporteres på magisk vis til nutidens Ohio, hvor han forelsker sig i en fysiklærer, der er desillusioneret af kærlighed.Se The Knight Before Christmas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Knight Before Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Knight Before Christmas på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Knight Before Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Knight Before Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Knight Before Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Knight Before Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar