Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Koala Brothers: Outback Christmas

The Koala Brothers: Outback Christmas

15/01/2016 | Flixfilm

Se The Koala Brothers: Outback Christmas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Frank og Buster er kede af, at deres veninde Penny ikke kan komme til deres fest, så de tager på et eventyr til Sydpolen for at hente hende.


Se The Koala Brothers: Outback Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Koala Brothers: Outback Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Koala Brothers: Outback Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Koala Brothers: Outback Christmas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Koala Brothers: Outback Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Koala Brothers: Outback Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar