Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Koala Brothers

The Koala Brothers

15/01/2016 | Flixfilm

Se The Koala Brothers på Netflix

Indspilningsår: 2003–
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jonathan Coleman, Lucinda Cowden, Janet James, Rob Rackstraw
Spilletid: 15 min
Land: UK, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Koalabrødrene Frank and Buster bor i den australske ødemark, hvor deres mission i livet er at hjælpe deres venner.

The Koala Brothers havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Koala Brothers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Koala Brothers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Koala Brothers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Koala Brothers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Koala Brothers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar