Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kominsky Method

The Kominsky Method

28/05/2021 | Flixfilm

The Kominsky Method på Netflix

Produktionsår: 2018–2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michael Douglas, Sarah Baker, Graham Rogers
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Skuespilcoachen Sandy Kominsky og hans bedste ven Norman Newlander holder humøret højt, mens de navigerer gennem fordelene og ulemperne ved at blive gammel.Se The Kominsky Method på Netflix

Anmeldelse: The Kominsky Method

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Kominsky Method (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 28. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Kominsky Method på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Kominsky Method (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kominsky Method (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Kominsky Method, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Kominsky Method er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar