Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kominsky Method

The Kominsky Method

25/10/2019 | Flixfilm

Se The Kominsky Method på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Douglas, Alan Arkin, Sarah Baker, Nancy Travis
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Skuespilcoachen Sandy Kominsky og hans bedste ven Norman Newlander holder humøret højt, mens de navigerer gennem fordelene og ulemperne ved at blive gammel.


Se The Kominsky Method på Netflix


Anmeldelse: The Kominsky Method

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Kominsky Method (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Kominsky Method (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Kominsky Method:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Kominsky Method er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kominsky Method (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar