Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Kominsky Method

The Kominsky Method

25/10/2019 | Ingen kommentarer

Se The Kominsky Method på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Douglas, Alan Arkin, Sarah Baker, Graham Rogers
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Skuespilcoachen Sandy Kominsky og hans bedste ven Norman Newlander holder humøret højt, mens de navigerer gennem fordelene og ulemperne ved at blive gammel.


Se The Kominsky Method på Netflix


Anmeldelse: The Kominsky Method

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Kominsky Method (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Kominsky Method (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Kominsky Method herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Kominsky Method er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Kominsky Method (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar