Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lady in Dignity

The Lady in Dignity

01/03/2020 | Flixfilm

Se The Lady in Dignity på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kim Hee-seon, Kim Seon-a, Sang-Hoon Jung, Tae-im Lee
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Livet bliver vendt op og ned for en rig arvings kone, da en mystisk kvinde ankommer til huset for at være hendes svigerfars sygehjælper.

The Lady in Dignity (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Lady in Dignity på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lady in Dignity (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lady in Dignity (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lady in Dignity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lady in Dignity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar