Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lady in Dignity

The Lady in Dignity

01/03/2020 | Flixfilm

The Lady in Dignity på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kim Hee-seon, Kim Seon-a, Sang-Hoon Jung
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Livet bliver vendt op og ned for en rig arvings kone, da en mystisk kvinde ankommer til huset for at være hendes svigerfars sygehjælper.

The Lady in Dignity (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lady in Dignity på YouTube.Se The Lady in Dignity på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lady in Dignity (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lady in Dignity (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lady in Dignity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lady in Dignity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar